dimecres, 18 de maig del 2011

Teatre a la Universitat 2011. Mostra de Teatre Interuniversitari · UVic · URV · UdG




L'Aula de Teatre de la UdG presenta:


"Entre llençols" 

"Entre llençols" transcorre gran part de la nostra vida. Naixem, estimem i morim entre llençols.
"Entre llençols" s'hi amaguen somnis, secrets, il·lusions i penes.
Aquest espectacle és un recull d'escenes amb textos i reflexions de diversos autors amb une escenari comú: entre llençols.
Repartiment: Aida Badosa, Ana Tiganas, Andrea Comaposada, Ariadna Cateura, David Lloret, Èric Fombuena, Glòria Grau, Isidre Fàbrega, Júlia Ventura, Lídia Piñol, Meritxell Torres, Pau Batchelli, Pau Seguí, Roser Pérez i Tatiana Leontiev. Il·luminació i so: Jordi Fuentes. Direcció: Mercè Mas. Amb col·laboració de Salvador Oliva. Agraïments a Juan José Millás, Andrea Martín i David Fernández.



L’Aula de Teatre de la UVic presenta:

“Dona'm la mà”

Espectacle teatral basat en poemes de Joan Salvat Papasseit i explicats a través del llenguatge de les ombres, les llums, la música i la dansa.
Direcció: Dolors Rusiñol. Ajudant de direcció i treball corporal: Eva Marichalar. Escenografia: Jordi Lafon i Montsita Rierola. Direcció Músical: Artur Tort. Interpretació: Llorenç  Balcells, Raquel Garcia, Sergi Hervàs, Núria Martinez, Laia Pitarc, Mercé Piqué, Xavi Rodriguez , Eduard Rovira, Aaron Santamaria.


L'Aula de Teatre de la URV presenta:

“Visions nocturnes de la violència humana”

Visions nocturnes  és una proposta que s’articula a través del treball desenvolupat dins del laboratori d’art d’acció i performans de l’aula de teatre de la URV . En aquest sentit és la suma de treballs individuals que pretenen fer una reflexió sobre l’art d’acció i la violència des de prismes personals i diferents. Una estructura dramàtica que ens endinsa en un calidoscopi que hem de rellegir des de la nostra òptica individual.
Actors: Alba Vellón, Alvaro Sahún, Anna Moncunill, Anna Sanjuan, Cristina Martinez, Elena Cerdá, Eva Ortiz de Pinedo, Eveli Gascón, Gemma Cava, Joan Marc Lleixà, M. Isabel Moreno i Mari Carmen Córdoba.
Coordinació escènica: Joan Pascual i Pedro Alba
Espai escènic: Alex Manriquez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada